Wie is online

We hebben 1 gast online

Onze sponsoren

Advertisement

Hoofdmenu

sponsoren

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Text vergroter

Larger FontSmaller Font

Mededeling 2021 PDF Afdrukken E-mail

Beste leden,

He is alweer zomer 2021. Iedereen hoopte op een mooie zomer met meer vrijheden en uiteraard prachtig weer. Wat betreft Corona gaat het nog niet de goede kant op hoewel steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Door het demissionair kabinet slecht gekozen versoepelingen werken averechts. Varianten steken de kop op en de 1,5 meter blijft voorlopig van kracht. Vooraf aan een evenement moet getest worden en de controle hierop is streng. Door ontbreken van gewenste controlemiddelen is het voor ons als bestuur dus moeilijk om iets te organiseren. Wij kunnen deze verantwoording niet nemen en we gaan ook geen controle doen op de 1,5 meter.

 Na de zoveelste volgende persconferentie zal duidelijk worden of er iets kan worden georganiseerd. Zelf denken we eventueel aan een BBQ met feestavond voor iedereen. Gaat dit niet door dan wordt weer een leuke attentie verspreid aan alle betalende leden. Degene die de contributie voor dit jaar nog niet betaald hebben kunnen dit alsnog doen voor 31 juli 2021. Anders geen attentie!! Na deze datum gaan we aan de slag met de verrassing.

Verder vragen wij iedereen om na te denken over het voortbestaan van de buurtvereniging. Er hebben 2 bestuursleden aangegeven te stoppen in 2022. In het verleden hebben we vaak gevraagd om zich te melden als iemand interesse heeft in een bestuursfunctie. Reacties blijven helaas uit. Als we geen nieuwe bestuursleden krijgen zijn we helaas genoodzaakt om het volgend jaar de laatste buurtvereniging van Belfeld op te heffen. Dit zou bijzonder jammer zijn.

Tot slot wensen wij iedereen een fijne zomervakantie met hopelijk goed nieuws op de volgende persconferentie! 

Het bestuur 

Image 

 

NieuwsflitsZaterdag 18 juni

Fietstocht met BBQ

Evenement gaat niet door!!!Omlaag

Diashow

Polls

Mijn favoriete activiteit is...
 

Tijd datum

Maanstand

The Other Phase Of The MOON: Visit the project’s site
"Waxing Crescent"
The Moon is "Waxing Crescent"

Telling v.a. 27-09-2007

Bezoekers vandaag: 5
Bezoekers totaal: 484451
Pagina's vandaag: 41
Pagina's totaal: 2002746
© 2022 Buurtvereniging Helpt Elkander Belfeld
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.